flag-ru flag-ua

Стабілізатори, емульгатори, загущувачі – комплексні харчові добавки для молочної, ковбасної та м'ясної промисловості


Контакти: 050-307-77-97 093-407-66-58 066-293-68-10

Для молочної промисловості

milk
milk
milk
milk

Еко Мікс 100

Еко Мікс 130

Еко Мікс 131

Збільшує вихід від 5% до 50%.

Можливість контролювати якість та органолептичні показники вже готового продукту!

Можливість заморожувати і дефростувати вже готовий продукт (сир, сирну масу) без втрати якості, і відповідно, значно зменшуються втрати при заморожуванні.

Дуже простий і легкий у застосуванні.

Підвищення рентабельності виробництва.

Можливість нівелювати вади млявого молока і молока з малим вмістом білка.

*Технологічні рекомендації щодо застосування* - внесення, перемішування.

Еко Мікс 100

Збільшує вихід.

Поліпшення органолептики і якості сиру (творогу).

Не розтікається у тісті, що вирішує всі питання з проблемами тіста, прибирає зайву вологу з начинки.

Можливість заморожувати і дефростувати вже готовий продукт (сир, сирну масу) без втрати якості, і відповідно, значно зменшуються втрати при заморожуванні.

*Технологічні рекомендації щодо застосування* - внесення, перемішування.

Еко Мікс 102

Збільшення виходу сиру (творогу) на 18% - 25%.

Можливість отримання рівного щільного згустка.

Можливість нівелювати вади млявого молока і молока з малим вмістом білка.

Можливість заморожувати і дефростувати сир без втрати якості, і відповідно, значне скорочення втрат.

Можливість економити молочну сировину. Рентабельність виробництва.

*Технологічні рекомендації щодо застосування* - вноситься в нормалізовану суміш перед пастеризацієй. Важливо активне перемішування і далі подача на високу температуру.

Еко Мікс 107

Еко Мікс 108

Збільшення виходу і поліпшення якості.

Отримання щільного рівного молочного згустку.

Економія сировини. Підвищення рентабельності виробництва.

Можливість нівелювати вади млявого молока та молока з малим вмістом білка.

Можливість заморожувати і дефростувати готовий продукт без втрати якості.

*Технологічні рекомендації щодо застосування* - вноситься в нормалізовану суміш перед пастеризацієй. Важливо активне перемішування і далі подача на високу температуру.

Еко Мікс 155

Можливість контролювати якість та органолептичні показники вже готового продукту!

Відмінна перевага - можна вносити в уже готовий продукт. Прекрасне розчинення, відсутність комкування.

Швидке, легке застосування.

Поліпшення якості і органолептики.

Еко Мікс 122

Еко Мікс 123

Виключає процес синерезиса.

Збільшує терміни зберігання готового продукту.

Стабілізація консистенції, поліпшення якості та органолептики.

*Технологічні рекомендації щодо застосування* - вноситься в нормалізовану суміш перед пастеризацієй. Важливо активне перемішування і далі подача на високу температуру.

Еко Мікс 150

Еко Мікс 151

Еко Мікс 152

Покращує якість та органолептичні показники готового продукту.

Виключає процес синерезиса.

Збільшує терміни зберігання готового продукту.

Еко Мікс 125

Забезпечення однорідної м'якої структури морозива.

Отримання ніжно-вершкового смаку морозива.

Підвищення стійкості до теплового впливу, уповільнення процесу танення.

Уповільнення росту кристалів льоду при зберіганні морозива.

Еко Мікс 137

Еко Мікс 138

Поліпшення органолептики і товарного вигляду готового продукту.

Стабілізація якості продукції при неоднорідності сировини і коливаннях технологічного процесу.

Підвищення стійкості готового продукту до впливу несприятливих факторів при транспортуванні і зберіганні.

Поліпшення смаку, відсутність неприємного жирного присмаку.

Усунення пороку легкоплавкости, стирає грань між молочним і рослинним жирами, дозволяючи отримати однорідну емульсію.

Стабільність якості готового продукту.

*Технологічні рекомендації щодо застосування* - температурний режим 67 градусів і вище. Вносити і розчиняти в жировій фазі.

Еко Мікс 120

Еко Мікс 121

Поліпшення органолептики і якості готового продукту.

Отримання необхідної щільності і текстури плавленого сиру.

Має високу влагозв'язуючу здатність.

Стійкість до будь-яких технологічних процесів.

Не впливає на смак і колір готового продукту.

Виключає сировинну залежність.

Збільшення термінів готового продукту.

Для всіх видів плавлених сирів.

*Технологічні рекомендації щодо застосування* - вносяться на початку плавки разом з усіма інгредієнтами.

Еко Мікс 110

Еко Мікс 111

Можливість виробляти сир плавлений без сиру жирного, сиру знежиреного, творогів.

Виключає складність роботи з сирами (творогами), сиром (зберігання, транспортування, втрати при заморожуванні і т.д.).

Значно покращує економічні показники.

Для всіх видів плавлених сирів.

*Технологічні рекомендації щодо застосування* - вносяться на початку плавки разом з усіма інгредієнтами.

Еко Мікс 104

Еко Мікс 105

Для всіх видів плавлених сирів.

Усунення вад при плавленні.

Мають виражені бактеріостатичні характеристики.

Стабілізація рН сирної емульсії.

*Технологічні рекомендації щодо застосування* - вносяться на початку плавки разом з усіма інгредієнтами.

Еко Мікс 193

Еко Мікс 194

Виробництво згущеного молока без вакуум-випарних установок.

Отримання необхідної консистенції і структури.

Можливість регулювати щільність і консистенцію.

Поліпшення якості і органолептики.

Еко Мікс 197

Виробництво згущеного молока без вакуум-випарних установок.

Часткова або повна заміна СОМ.

Поліпшення якості і органолептики.

Підвищення рентабельності виробництва, скорочення енерго-і трудовитрат.

Еко Мікс 170

Надає необхідний натуральний колір.

Продукт набуває природний приємний аромат томління.

Значно скорочує енергетичні і трудові витрати.

Значно скорочує процес виробництва.

Еко Мікс 180

Запобігає зростання кислотності молока.

Стабілізує рН продукту.

Еко Мікс 115

Запобігає зростання кислотності молока.

Стабілізує рН продукту.

Застосовується в різних сферах харчової галузі - снеки, сири, плавлені сири, соуси, майонези і ін.

Для м'ясної та ковбасної промисловості

meat
meat
meat
meat

Еко Мікс 200

Високі стабілізуючі та ємульгуючі властивості.

Мають високу влагозв'язуючу здатність.

Запобігання утворень бульонно-жирових набряків.

Поліпшення водо- і жирозв'язуючої здатності.

Високі споживчі якості готового продукту.

Поліпшення структури готового продукту та поліпшення якості.

Зниження собівартості.

Еко Мікс 201

Високі стабілізуючі та ємульгуючі властивості.

Мають високу влагозв'язуючу здатність.

Запобігання утворень бульонно-жирових набряків.

Поліпшення водо- і жирозв'язуючої здатності.

Високі споживчі якості готового продукту.

Поліпшення структури готового продукту та поліпшення якості.

Зниження собівартості.

Еко Мікс 202

Високі стабілізуючі та ємульгуючі властивості.

Мають високу влагозв'язуючу здатність.

Запобігання утворень бульонно-жирових набряків.

Поліпшення водо- і жирозв'язуючої здатності.

Високі споживчі якості готового продукту.

Поліпшення структури готового продукту та поліпшення якості.

Зниження собівартості.

Еко Мікс 203

Високофункціональна суміш на базі фосфатів і гідроколоїдів для ін'єктування напівфабрикатів для будь-якого м'яса; частин м'яса курки – філе, тушок, чверті, крил.

Збільшення виходу 150%.

Еко Мікс 207

Розм'якшує сировину.

Надає соковитість.

Збільшує вихід на 20%-25%.

Стабілізує колір продукту.

Еко Мікс 210

Загущувач розсолів для шприцювання.

Поліпшує якість та органолептичні показники.

Еко Мікс 212

Еко Мікс 215

Еко Мікс 217

Забезпечують найкращу стабілізацію фаршів.

Запобігають поділу жирового шару, затримують вологу.

Забезпечують поліпшення стабілізації системи фаршів - білок, жир, вода - в процесі термічної обробки.

Запобігають появі жирових набряків і жирного смаку.

Забезпечують рівномірний розподіл жиру і води у фарші.

Забезпечують досягнення високої стійкості фаршу при термічній обробці.

Виділення жиру в готовому продукті виключається.

Дозволяють поліпшити смак, зберегти соковитість (наприклад, вже у готових пельменях або млинцях з м'ясом).

Зменшують втрати при заморожуванні.

Еко Мікс 221

Продовжує терміни придатності фаршу та ковбасних і м'ясних виробів.

Стабілізує колір свіжого м'яса.

Збільшує набряки волокон.